MARATÓ DE MUNTANYA DE L´ARDENYA 1ªEdiciò. 07/12/2010.

Abans de res, felicitar l´ognitzaciò, voluntaris, i en concret l'equip d'en Quico per la feina que comporta fer una cursa tant super guapa com aquesta.

 
Els objectius del cap de setmana: les 6 hores de Calella, o be anar a la Marató de Muntanya de l´Ardenya.

Pero, una proposta del club Matxacuca, per anar a fer d' escombra i anar desmarcan el recorregut.

Dit i fet, veure la cursa anant  darrera de tot i desequipant el camí, sonava a repte. A més la Carme i la Tania no varen dubtar en inscriure´s per fer els 42Km caminant tot i que donaven 8hores per fer-la.
 
La cursa té 3 recorreguts 42Km, 21Km, i 10Km.


Les protagonistes indiscutibles de la Marató son la Carme i la Tania, sabien a on anaven, coneixien el desnivell 3.400mts desnivell acumulat i la feien caminant ( doble merit).

Són les 8:30h  i donen la sortida de la marató, la Tania i la Carme amb els nervis a flor de pell, surten caminant, però ja marcant un fort ritme, no fa molta fred i el dia esta cobert de núvols.

A les 9h surten els de la mitja, i jo ja he sortit abans fins al km 5(el Pas de la Miloca), per esperar l´ultim corredor, doncs a partir d´aqui començo a treure cintes, també es el punt on es desvien els que fan la de 10Km.



El camí de seguida comença amb forta pujada fins a l´ultim Carcaixell ,La Cresta, i enfilant al Montclar 406mts, aquí vaig amb tres bosses  plenes de cintes, no pesen però fan molt volum, faig un paquet gros i les amago sota un arbre, ja de baixada per la Dona de Pedra, el corriol  ens deixa a la pista d´en "Lara" que en pujada llarga i constant ens porta a Sant Baldiri, lloc preciós.


El tàndem de les noies va molt bépmk doncs ja ha passat pel control de pas, amb el temps just 4h, a la Trencada. Les avisen que a partir d´aqui es molt dur i no arribaran amb 8h..... cap problema, ja ho saben, i els hi donà igual el temps, l´objectiu és acabar-la.

Vaig a fer un tram de la famosa V, es una volta de baixada i forta pujada de la Trencada a la Trencada, del coll de la Trencada en endavant  torno a treure cintes, seguim per pista ample fins a la Creu d´en Barraquer, que per un corriol de baixada ens porta a tocar Casa Nova, forta pujada per torres elèctriques fins al Puig i Creu de l´avi Miquel, aquí deixo un paquet de cintes km25, corriol de pujada cap a Roca Verdera i Puig de les Cols, Coll de l´Escorpi, i el Gatosar d´en Codolar, aquí la sorpresa mes gran del dia, dos nois de l´AV m´han esperat, MOLTES GRACIES NOIS.


Les noies ja han arribat amb 8:40h..

Començo a baixar i  arribo a tocar Can Llaurador, decideixo fer cako i sense desmarcar el tram de la Tita Negra i els Eucaliptus, i a Can  Llaurador m´esperaven la Carme , la Tania i l ´Albert.

FELICITATS  TÀNIA I CARME !!!!!

El recorregut de la marató és preciós, molt dur, tecnic, exigent,  increïble, super guapo, ens ensenya tots els racons mes guapos de l´Ardenya. Ha estat meravellos, incloent la feina de treure cintes, encantat d´ajudar, doncs l´Ardenya es un dels millors camps d´entrenament.


Ens ho hem passat molt be tots , sap greu que les noies no surtin als resultats.

En Jordi , el meu germà, també ha fet  els 42Km i li ha anat molt be.


Molta Salut i feina.      Mes Fotos.
                         
                                                    

                

                                                                        

Comentaris

  1. Felicitats Pere per fer tot el recorregut, a la Carme i la Tania per ser tan valentes i haver finalitzat la cursa.
    Cursa que tot i ser maca (com opines) també ha estat duríssima i amb un recorregut molt exigent, donat que els que (com jo) anàvem a acabar, havíem d'anar mirant el rellotge per dur un temps de pas adequat.
    El recorregut estava exquisidament senyalitzat i imagino la feina que varen tenir.
    Estic d'acord en que les noies haurien d'haver sortit al llistat, total nomes eren dos persones mes i no crec que això generes cap impugnació. Però la organització mana.

    Considero que es tracta d'una cursa per gent preparada i d'un nivell mig/alt, que son els que poden disfrutar.
    Jo particularment vaig anar molt agobiat pel temps donat que veia que no podria entrar a temps.
    Es difícil que l'any vinent la torni a fer donat que dubto que estigui millor que ara ( a partir de certa edat millor no fer el burro)-


    Per cert a la sortida no vaig segellar el dorsal i la foto que hem vas fer es l’única prova que disposo de que vaig sortir de meta.
    Sense res mes torno a felicitar a la Carme i la Tania ja que per mi han estat FINISHER’S.

    Manel

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.