CURSA ST.ESTEVE LLAGOSTERA. Desmbre 2010

Les 8h del mati, a fora 0º,fa molta fred, la Maria ens mira i se li dibuixa una pregunta a la cara (perque no ens quedem a casa???), la resposta , la Carme i jo la tenim escrita als ulls,(els ulls brillen quan et sents viu, ni que sigui per fer 10Km),així doncs la Maria ha sigut la primera en esmorçar i vestir-se.

A les 9h ens posem a la carretera , no hi ha transit, els camps  estan glaçats,  el cotxe li costa tirar endavant, i si que per un moment penses en tornar a casa, però arribant al poliesportiu de Llagostera, impressiona veure tants de cotxes i gent  amunt i avall (i amb malles curtes !! la ostia quina fred!! ). Fem l´inscripció tot saludant a molta gent coneguda, l´excusa de tothom es fer baixar els torrons,el dorsal val 10eu, que paguem molt a gust, doncs ens donen un buff super xulo.


Aquest any hi han dos recorreguts un de 5Km i el de sempre de 10Km, fem el llarg i decidim sortir caminant,(per els corredors la sortida és a les 10h, els caminadors poden sortir quan volen), els primers 5Km són fent una volta per dintre el poble, i els 5Km restants fas una volta per els camps que envolten el poble. És un recorregut molt ràpid, sense desnivell , i hem decidit d´anar gas a fons, tant es així, que ens hem quedat sorpresos del temps 1:25'', molt contents tots tres, físicament hem acabat molt frescos, fins i tot a la Maria se li ha fet molt curt els 10 Km.
La Fitxa tècnica: 5Km i 10Km,recorregut mixta d´asfalt i terra, sortida a les 10h mati, (crec que molt encertat).750 participants +/-, dos avituallaments.Enllaç cursa.


Ens ho hem passat molt be amb aquesta clàssica , amb una trentena d´edicions al darrera. No si pot faltar. Hi havia gent del A.C.Xaloc, Matxacuca ,C. A Guixols......

Salut, Feina i Bona entrada d´any.

                                                      

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.