LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

divendres, 19 de novembre de 2010

MOTIVACIÓ. 19/11/2010

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS4msaOTmvWH0PyFeV6y-FyEnHX-mbAtvkbHgAQHJKhZm4AMBRqDissabte ens plantem a Vic, Fira de Muntanya, aquest any un 10, no feien pagar entrada, tocaven molts esports relacionats amb muntanya, escalada, ferrata, bici, trail, excursions, material.......Nomes entrar ens trobem l´estand muntat per els Marina, fent propaganda de la CBXR 2011,de seguida ens varem saludar, quina energia que desprenen, m´han de dir on es carreguen les piles, es increïble, tot parlant amb la mare d´en Xavi Marina, va sortir la frase que ajuda a motivar-se i seguir endavant ; hi han dues maneres de fer front les coses una negativa i l´altre positiva, tant per tant  m´agafo la positiva.
Fa quatre anys la Maria que llavors tenia 8 anys i jo, varem anar a fer una travessa al Pirineu a l´hivern amb un Centre Excursionista  de la Garrotxa, allà hi havia un senyor que li faltaven els braços, ostia !!!  vaig quedar al.lucinat, de com es movia per la neu, el gel, les tarteres, tocant els 3.000 metres, un motiu de motivació per als altres.
Al bloc d´en Mark Wolley (Nomada Ocasional) diu : moltes vegades córrer  una ultra  no es tracta de com corres, a quina velocitat vas, ni quant corres, sinó de quantes vegades ets capaç d´aixecar-te del terra.
A nivell personal aquest any m´he aixecat del terra 3 vegades:
1ª Quatre mesos amb vertigen.
2ª Em diuen que no puc córrer per osteoporosi (vertebres dorsals i lumbars aplastades).
3ª Dues endoscòpies sense anestesia.
Costa molt i molt aixecar- se del terra, en els moments mes baixos s´ha de seguir i no rendir-se, perquè segur que surten nous reptes, amb noves circumstancies per fer el que t´agrada, però s´ha de tirar endavant i no parar.
Espero que ajudi a algú a motivar-se. Ens veiem a la Rupit- Taradell 43 Km, aquest any caminant, amb una petita calcificació al peu dret, es curiós, hem falta calç a l´ esquena i em sobra al peu. I quina fred que ens espera, amb previsió de pluja i tot, que be je!! je!!.
Agrair l´ajuda diària de la meva família, la motivació més gran.
 Molta Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada