LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dimecres, 8 de setembre de 2010

10ª AQUATÓ CALDES DE MALAVELLA. 04/09/2010.

Dissabte 4 de setembre es va celebrar el 10 aquatló de Caldes de Malavella, la fitxa técnica es: 500ms nedant(fer
20 vegades la piscina de 25 mts) i 5Km +/- corrent fent un circuit de 6 voltes. Hi han dues categories :una individual per totes les edats i un altre mixte(un neda i l´altre corre).

Cada any marco com objectiu d´anar a aquest aquatlo, per un motiu o un altre no hi podiem anar, al final ha sigut aquest any l´escollit. En principi hi haviem d´anar-hi la Maria (la meva filla) i jo fent parella, pero el boca a boca va fer que ens plantessim a la piscina 6 parellas entre nens i pares, tots del C. A. Xaloc.
Per telefon , dies abans en Sadurni (un dels organitsadors , ja m´ho deia, no és de caracter competitiu, és totalment popular) cap problema.Hi varen haver 4 series, i nosaltres varem sortir a l´ultima, molta sort de sortir tots en una mateixa serie, i aixi va arribar la sortida, molts nervis i l´speaker encara ho allargava més, no era cap competició pero entre els nanos és tornava a veure aquellas cares de concentració total , desprès de tant temps nedant al mar, s´agraïa una piscina.
Molt bon ambient, realment molt popular tot, tots ens ho varem passar molt be, i el més important, no hi havien medalles ni copes, pero varen fer un sorteig en que tothom es va emportar alguna cosa, pernils, aigua de vichy catalan, sucs ..... a més semarreta i berenar, que més es pot demanar??
Felicitar els voluntaris i organitsadors, doncs ens varen fer gaudir d´una tarda de dissabte, super guapa i tothom va marxar molt content i amb ganes de tornar l´any que ve.
Potser una cosa a millorar seria que en les series, quan tothom a sortit de nedar en una serie, per anar a correr, ja haurien d´estar preparats i començar a nedar la seguent serie.Potser com que varem ser els ultims en sortir s´ens va allargar molt, pero repeteixo que molt i molt be, vale!!!!

Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada