LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dilluns, 30 d’agost de 2010

37ena TRAVESSIA NEDANT AL PORT DE ST. FELIU DE GUIXOLS. 22/08/2010.

Diumenge 22 d´agost, a les 10 mati amb un recorregut de 1.100mts, nedant a mar obert, sortint de cala jonques i arribant a la platja de St. Feliu.
Quina guapada veure la Maria , la meva filla, fent la seva primera travessia a mar obert, els nervis abans de sortir es noten en cada gest i cada paraula que deia, per sort i han altres amigues , i es troba un equilibri interior , d´aquells que et diuen: si ho puc fer. Ella ho va dir a l´arribada :Mama he disfrutat moltissim, m´ha agradat molt, la nit abans no va dormir pensant amb les meduses.

Veure  nedar tanta gent  és tot un espectacle i amb la pell de gallina poder viure aquest moment , la 1ªtravessa nedant de la Maria Alsina, 2ª local.    http://www.clubaquaticxaloc.com/


Pere.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada