LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dimarts, 2 de març de 2010

XXXIII MARXA POPULAR A BONMATI. 28/02/2010.

Diumenge , 28 de Febrer 2010, A les 7 sortim de St. Feliu la Carme , la Maria, en Jesus, Jordi , Coco i jo, direcció Bonmati, arribem a les 8h , quin moviment de gent i cotxes , el parking a tope i l´envelat ón t´has d´inscriure tambe a tope, aqui una vegada et donen el dorsal ja pots sortir, la pots fer corrent o caminant, i pots triar 10Km, 15Km o 22Km, tots triem de fer 22Km ,la Carme i la Maria surten caminant i la resta sortim corrents.

El recorregut le trobat més suau que l´any pasat, doncs no hem pujat a St. Roc, Hem anat vorejant el riu fins Sant Marti, casi  a tocar Amer, hem pujat fins a mig cami de St. Roc, i tornar amb molts tobogans, molta gent caminant,cosa que feia que sobretot a les baixades i corriols no ensopeguessis, pero bon rotllo entre tots,arribada al pati de les escoles amb un esmorçar molt complert.Els temps han estat de 2h +/- per Jesus i Jordi, i jo he fet 2h 4m,en Coco venia darrera meu,la Maria i Carme unes CAMPIONES doncs han fet els 22Km amb 3h 45m.

Val a dir que mentre esmorçavem he quedat molt sorprés de veure  corredors que han fet Sables, Mont Blanch, Costa Brava XR, donava la sensació que despres d´estar hivernan , aquesta marxa fos una posta a punt ,de cara als objectius propers per a tots els "Cracs" que estavem allà, ha estat molt agradable parlar amb algun d´ells i coneixer les curses que farien aquest any, i aixi parlan amb un i l´altre han arribat la Maria i la Carme molt i molt contentes, s´ho han pasat pipa.
Felicitar l´organització pel recorregut ben marcat, la botifarra, tot......
La tornada a St. Feliu la he fet amb bici, tot i que amb un dolor al pit molt molest.A veure....
Saluti per tutti e molta feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada