MARXA POPULAR VILOVÏ D´ONYAR 28/01/2010.

24 de Gener 2010.Son les 7,30 del mati, encara es fosc i va arriban davant de casa en Quim, la Eva, en Jesus i en Jordi , la Laura, Maria ,Carme i jo, tots cap a  Vilovi, , que hi falta gent. Aquesta és una marxa que pots fer caminant o corrent, té dos recorreguts un de 9 Km i un altre de 15Km. Els que van caminant poden surtir quan volen i els que la fan corrent surten a les 9h, tot i que a l´arribada no hi ha ni primers ni segons , tu arribes i mires el teu crono i ja esta.
Arribem i anem a fer l´inscripció , 7eu, entres dins una gran sala, amb una porta molt petita, el que t´impacte al entrar, és aquella olor d´ambient agridolç, hiper carregat de tanta gent dintre d´un mateix lloc sense ventilació. Tornada al parking per deixar roba i trobada amb gent de Sant Feliu, en Roberto , 2º a la Trail Aneto, en Mariano acompanyant al seu amic cec,i molts coneguts, d´alguna manera aquesta marxa enceta la temporada de curses a la comarca.

En Jesus i en Jordi decideixen córrer15 Km, la family i l´Eva caminant 9Km , i en Quim que el genoll el porta de c...l  i jo que tinc la " pasa de panxa" anem caminant 15Km, recorregut molt planer, excepte la pujadeta al volca i baixada, avituallaments (3) molt pobres, tot el contrari de l´arribada , bocata, amanides, cafes, galetes,i regalet d´un mini botiquin de primers auxilis.Tot ha anat molt bé, tot i estar ennuvolat. L´ultim tram passes al costat de l´aeroport Girona Costa Brava i t´invinta a somiar quin avió agafaries per anar a.....


La Maria i la Laura tot i que han començat rondinant( preferien anar a casa a fer deures)s´ho han pasat pipa , sobretot despres de l´entrepa.
L´Eva i la Carme els hi ha tocat aquesta fred especial d´un diumenge al mati, la foto ho diu tot. Cada dia més guapes.
Fins aviat Salut i Feina.
P.D. Casi que estic guanyant aquesta cursa que tinc amb el vertigen.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.