LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

divendres, 1 de gener de 2010

2009 Adeu corrent /2010 Hola nedant


31 deDesembre 2009.
La veritat és que no podiem dir adeu l´any 2009 de la millor manera , i és corrent la St. Silvestre de Sant Feliu de Guixols , organitzada per el A.C.Xaloc ,  lloc a la Rambla ,sortida a les 6h de la tarda.
A les 5, 30 arribem la Maria , en Quim i jo i ens trobem amb l´Andreu, la seva Wife, en Bernat , en Sergi i en Jesus inscripcions i escalfaments previs,i aixi  arriba l´hora de sortir, recoregut curt una volta de la Rambla-al Salvament- al Port-Passeig del Mar- Amura- Port Salvi- la Rambla, i el recorregut llarg que són dues voltes , tot el grup fa el circuit llarg, menys la Maria ,la Celia i jo (que avui faig de pare) i fem el circuit curt .

En acabar tots molt contents , jiji-jaja amb d'altres corredors, tots coneguts del poble, molta gent del Xaloc. Hem estat una cinquantena de corredors, amb un ambient molt familiar. M´ha agradat molt de córrer amb la meva filla. En acabar hi ha hagut xocolatada.Molt guay tot.

1de Gener 2010.
I per començar l´any 2010 tots a l´aigua, a la platja de Sant Feliu. La Carme i la Eva es varen engrescar per a fer la primera capbuçada de l´any a la platja, i així ha estat. Organitzat pel A.C. Xaloc , a les 1h del migdia donaven la sortida , deu-ni-do la gent que hi havia, pero ni havia més mirant . Ens trobem amb en Quim, l´Andreu i familia i tots cap a l´aigua , s´havia d´anar fins a una boia, cosa que jo no hi he arribat , pel tema del vertic.Sensacions : quina fred , la ostia.
 
El primer impacte amb l´aigua  com si nedessis amb vidres , despres més be . Una experiència que a tothom li ha agradat molt, tots molt contents i frescos com una rosa, no, com un bloc de gel. Ambient super super guapo.
Salut i feina.                                                                                                                      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada