LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

divendres, 25 de desembre de 2009

Carcaixells caminata 20/12/2009


El passat diumenge dia 20 de desembre 2009, decideixo anar als Carcaixells de Solius a fer una caminata, són les 10 h del mati i la temperatura és de 0 graus, fa un fred que pela.

Els Carcaixells té moltes variants, faig la ruta classica , surto de Can Llaurador cap a l´encreuament del pas de la miloca , pujo a la Capella, pujadeta curta i forta,a partir d´aqui comença la diversiò, enfilant la primera agulla el llom gracies a les cadenas i cordes fixades a la pedra.

Tornant a la caminata, vaig cap a la Torre, unes vistes insuperables , Sant Feliu, Solius, Llagostera, el Pirineu.
Vaig cap el Tetó, l´Esquenall, el Suro,Roca Llisa, el Bec, la Punxa, L´Enforcadura, i aqui ja agafo el cami de baixada , no tiro  cap a l´Aresta i el Montclar, tinc el temps una mica limitat, m´ho pensó dos cops quan arribo a l´encreuament que pots anar a les Roques del Sol (és guapissim pasar per aqui), pero tiro cap avall, ja corrents, doncs la baixada tot i que molt tecnica fa que les cames corrin soles, de tant en tant sobre alguna clariana enmig del camí, que és molt tupit de vegetació , ón pots veure el camí que has fet dels Carcaixells , unes vistes impressionants.
 Feia dies que no feia els Carcaixells i és molt relaxant, et puja l´adrenalina, et fa sentir viu, i ho tenim aqui mateix.
Salut i Feina,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada