Via Ferrada de Salenys.27/11/2009

27 de novembre 2009.Ahir vaig practicar una disciplina que podria ser nova??. El Trail Running- Via Ferrada. SuperSuper Guapo!!!!.

Sortida de St. Feliu de Guíxols corrents fins a Solius, d´aqui a buscar l´Estacio de Romanya i d´aqui a les Gorges de Salenys, amb l´arnes, disipador d´energia i el casc (material obligatori i de seguretat per fer qualsevol via ferrada) , val a dir també que és millor ser dues persones , mínim, per fer una ferrada,  doncs estas fent un esport de risc.
La ferrada de les Gorgues de Salenys és va construir l´any 2001 i és perfecte per iniciació o anar amb mainada una mica gran.

La via passa per un torrent i consta de tres trams: Pou de les Goges, Resalt de la Murtra i Salt del Llop. El primer tram vorejas una bassa i passes pel mig d´unes roques, el segon tram va pel costat dret del riu i vas a trobar els ponts fets amb cable d´acer, un de 8mt, 11mt, 14 mt i 25mt, ja en el tercer tram és on pujes més fort fins a trobar el pont de fusta. És una via molt XULILLA per fer en poca estona, el punt en contra és que ésta una mica deixada, tot i que els anclatjes són prou forts, excepte les tirolines.
Ideal per fer-la tot l'any, però si ha plogut molt millor, és un lloc preciós.

M´ho vaig pasar pipa, també pel fet que vaig notar com el cos responia molt bé, sobretot l´esquena , ara s´ha d´arreclar el vertic que tinc des de fa una setmana.


Donar les gracies a l´Albert Girones, doncs gracies a ell i els seus escrits he descobert tot aquest camp d´entrenament que va des de l´Ardenya-Solius-Romanya-Cadiretes.........A més és el constructor d´aquesta i d´altres vies ferrades i camins equipats de la zona.

A la tarda 1 horeta de "caçar bolets" amb les "peques".

Salut i feina.

Comentaris

  1. Despres de veuret a la piscina, apuntes maneres, només que agafis una mica la bici, ja et veig fen alguna triatló.

    ResponElimina
  2. Ei Pere!

    Molt rebé tot això!

    Vagi bé!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.